Studenten

Sjung om studentens lyckliga dar?! Nej för i helvete, eller jo lite kul är det att gå ur skolan, men vad är grejen? Jag hatar alla fucking flak som åker runt och runt i stan. Det enda som görs är att man skriker lite och sprutar ut lite alkohol. SJUKT meningslöst. Och bada i poseidon, fy vad äckligt och tråkigt..hallå eller?! Varför är alla så lyriska över det?

Så jävla ball är det inte att gå ur skolan! Jävla skitungar som tror att dem är de ända som gått ur skolan, men I got news  for you! Hela jävla Sverige gör samma sak, vad är det då man gjort som är så himla bra?

Och den vita mössan, hur ful är den inte, man ser ju ut som en avdankad sjöman när man springer runt med den. Och BALEN?! Seriöst..lägga ner en massa tid och pengar på kläder och hej hallå. Och så är man ändå för full för att minnas något..HELT meninglöst hela studentfirandet. Jag ska skita i flaket och åka bil, men inte bakom, för alla studenter ska alltid kasta en massa saker och jobba sig!

FAAN! Fira något vettigt istället..Jag tycker alla som har alla MVG kan få fira stort..Men snälla bespara mig allt jävla tjoandes och tjimmandes från precis varenda jävla 18åring i landet!!!

RSS 2.0